Jabolčni sok - meh, 5L, 1kos Main Image

Jabolčni sok - meh, 5L, 1kos

Product information

7,00€

Refill pakiranje 5 litrov za menjavo v "bag in box". abolčni sok 100% je osvežujoča pijača, ki je narejena izključno iz svežih jabolk brez dodatkov, konzervansov ali umetnih sladil. Ta sok ima čist in naraven okus po svežih jabolkah ter je poln hranilnih snovi, ki jih ponuja ta priljubljen sadež.


Sadno-zelenjavni delež: 100 %.

Toplotna obdelava: pasterizirano

Sestavine: jabolčni sok (100 %)


Tukaj je nekaj značilnosti jabolčnega soka 100%:

  1. Svež in naraven okus: Jabolčni sok 100% ponuja svež in naraven okus po jabolkih brez dodanih sladkorjev ali umetnih arom. Vsak požirek je poln osvežujoče sladkosti, ki prihaja iz zrelih jabolk.

  2. Bogat vir hranil: Ta sok je bogat vir vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki jih vsebujejo jabolka. Medtem ko je najbolj znan po visoki vsebnosti vitamina C, vsebuje tudi vitamine A, B in E ter minerale, kot so kalij, magnezij in železo.

  3. Hidracija in osvežitev: Jabolčni sok je odlična izbira za hidracijo in osvežitev v vročih poletnih dneh ali po športni aktivnosti. Zaradi visoke vsebnosti vode pomaga ohranjati telo hidrirano in oskrbljeno s potrebnimi hranili.

  4. Priljubljena izbira za vso družino: Zaradi svojega prijetnega okusa in hranilne vrednosti je jabolčni sok 100% priljubljena izbira za vso družino, vključno z otroki in odraslimi. Lahko ga pijemo samostojno ali pa ga vključimo v različne recepte za smoothije, koktajle ali sladice.

  5. Lahko prebavljiv: Jabolčni sok je lahko prebavljiv in je pogosto priporočljiv za ljudi z občutljivim želodcem ali prebavnimi težavami. Zaradi visoke vsebnosti vlaknin lahko pomaga tudi pri urejanju prebave.


Na zalogi

Dodaj v košarico